Toneelstuk - Wie is er bang voor Virginia Woolf - Fotografie Annemieke van der Togt (4)
Met een cast vol comedy-vedetten valt er veel te lachen bij 'Wie is er bang voor Virginia Woolf?'

Trouw

Toneel

Wie is er bang voor Virginia Woolf?

Sanne Wallis de Vries, Bas Hoeflaak, Alex Ploeg en Claire Bender

Trouw

Het ultieme relatiedrama, zo wordt Edward Albee’s toneelklassieker Wie is er bang voor Virginia Woolf? steevast genoemd. Twee koppels beleven een met drank doordrenkte nacht vol vlijmscherpe dialogen, gevaarlijke spelletjes en verbale slachtpartijen. Gespeeld door Sanne Wallis de Vries, Bas Hoeflaak, Alex Ploeg en Claire Bender, die als geen ander in staat zijn de vileine humor met het zwartgallige drama te combineren. In dit meesterwerk drijven zij elkaar tot het uiterste!

Speeldata en tickets

April 2024

Wo 17 apr 20:30
v.a. € 19,50
Met inleiding
Laatste tickets Nog 2 beschikbaar
Do 18 apr 20:30
v.a. € 19,50
Uitverkocht
Vr 19 apr 20:30
v.a. € 19,50
Uitverkocht
Za 20 apr 20:30
v.a. € 19,50
Laatste tickets Nog 3 beschikbaar
Zo 21 apr 14:00
v.a. € 19,50
Matinee
Uitverkocht
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€34,50 €29,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Tekst

Edward Albee

Regie

Hanneke Braam

Kostuum

Dorien de Jonge 

Decor

Calle de Hoog 

Licht

Stefan Dijkman 

Techniek

Arnold Schut, Marcel Swan en Dorus van Leeuwen

Regieassistent

Hiske Eriks

Producent

Kobra Theaterproducties

Voorafgaand aan de voorstelling op woensdag 17 april is er een inleiding in de Dinerfoyer. De inleiding wordt verzorgd door Claire Bender, een van de actrices in Wie is er bang voor Virginia Woolf?. In de inleiding wordt ingegaan op de lange opvoeringsgeschiedenis van dit ultieme relatiedrama. Ook wordt aandacht besteed aan waarom dit stuk een klassieker is. Het thema is universeel en hoewel het stuk ook duidelijk de tijdsgeest en moraal van de jaren vijftig van de vorige eeuw ademt, zijn de persoonlijke en maatschappelijke ongenoegens, angsten, frustraties en inzichten in het stuk nog altijd herkenbaar. En tot slot wordt natuurlijk de visie van de regisseur en de acteurs besproken. De inleiding begint om 19.30 uur en is gratis toegankelijk op vertoon van een toegangskaartje voor de voorstelling.

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur 2 uur zonder pauze

Ontmoet de cast

Achter de schermen

Optredens in Café DeLaMar

In een gezellige huiskamersfeer kun je genieten van heerlijke drankjes, borrel bites en livemuziek. Onderstaande artiest(en) zijn na deze voorstelling in het café te zien.
Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.