Toneelstuk Masterclass Fotografie Roy Beusker DeLaMar
Pia Douwes is van meet af aan overtuigend

de Volkskrant

Toneel

Master Class

Pia Douwes e.a.

In de herfst van haar carrière gaf operaster Maria Callas masterclasses aan de prestigieuze Juilliard School in New York. Amerikaanse successchrijver Terrence McNally schreef een bekroond toneelstuk over deze periode, genaamd Master Class. Hierin zien we hoe Maria Callas (Pia Douwes) de fantomen in haar hoofd probeert te trotseren, terwijl ze geïrriteerd en ontmoedigd raakt van het niveau van haar leerlingen. Haar opvattingen over tekst en interpretatie, de noodzaak om persoonlijk te zijn; Callas wrijft het haar pupillen in met humor en een boosaardig gevoel voor superioriteit. Ondersteund door muziek van Verdi, Puccini en Bellini vertelt Master Class op schitterende wijze het levensverhaal van ’s werelds beroemdste operazangeres. Over haar divagedrag en artiestendom, het kiezen tussen haar carrière en foute mannen, en over haar onvoorwaardelijke passie voor muziek.

Speeldata en tickets

Mei 2024

Wo 1 mei 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Do 2 mei 20:30
v.a. € 19,50
Première
Laatste tickets Nog 74 beschikbaar
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€32,50 €29,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Regie

Frank van Laecke

Vertaling

Allard Blom

Decor en kostuums

Arno Bremers

Lichtontwerp

Marc Heinz

Fotografie

Roy Beusker

Producent

Triple T Agency https://www.piadouwesinmasterclass.nl/

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur 1 uur 55 min. incl. pauze

Ontmoet de cast

Optredens in Café DeLaMar

In een gezellige huiskamersfeer kun je genieten van heerlijke drankjes, borrel bites en livemuziek. Onderstaande artiest(en) zijn na deze voorstelling in het café te zien.
Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.