Voorwaarden voor publieksreacties

Waarom zijn er publieksreacties over het theater en de voorstellingen?

Publieksreacties op delamar.nl zijn bedoeld om met andere bezoekers te delen hoe jij een bezoek aan ons theater hebt ervaren. Wil je een reactie schrijven? Fijn! Denk aan deze voorwaarden tijdens het schrijven, dan komt je reactie snel online.

De volgende zaken staan we niet toe:

  • Je bent niet naar een voorstelling in ons theater geweest
  • Meningen of uitspraken die niets te maken hebben met hoe je het bezoek aan ons theater hebt ervaren
  • Ongepaste taal (bijvoorbeeld, maar niet uitsluitend: scheldwoorden, racistische uitlatingen, ziektes of verbasteringen)
  • Het bij naam noemen van medewerkers van DeLaMar die je tijdens je bezoek hebben geholpen
  • Verwijzingen, wel of niet als URL, naar andere websites

Wanneer worden reacties verwijderd?

Delamar.nl kan zonder bericht een reactie afkeuren direct nadat deze geschreven is of naderhand verwijderen. Dit kan onder andere in deze gevallen:

  • Als één of meerdere voorwaarden niet zijn nageleefd of delamar.nl hier een redelijk vermoeden van heeft.
  • Wanneer we reden hebben om aan te nemen dat de reactie nep is.

Een negatieve reactie op een voorstelling of over ons theater is nooit een reden om een reactie af te keuren of te verwijderen. Als de reactie voldoet aan de voorwaarden, dan komt deze online. Hoe negatief of positief hij ook is.

Hoe reacties worden verzameld en getoond

Boekers krijgen na afloop van het bezoek aan ons theater een mail met een link naar een enquête met vragen over het bezoek. Tijdens/na het invullen van deze enquête wordt gevraagd of wij de reacties ook op de site mogen tonen. Als dit wordt aangevinkt, wordt de reactie meegenomen op de website. Hierbij vermelden we alleen je voornaam en de maand waarin je de reactie hebt geschreven.

Reacties zijn nooit direct zichtbaar. Dat komt omdat de herkomst en inhoud eerst automatisch of handmatig worden gecontroleerd. Deze controle doen we zelf. Meestal staat je reactie binnen een (werk)dag online. In principe staan reacties over het theater voor altijd op delamar.nl. Reacties over een voorstelling zullen niet meer zichtbaar zijn op het moment dat pagina van de voorstelling offline wordt gehaald.

Op dit moment kun je niet zelf je reactie aanpassen of verwijderen. Wil je een reactie die je zelf hebt geschreven verwijderen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Momenteel staan we alleen reacties toe die in het Nederlands geschreven worden.

Delamar.nl kan deze voorwaarden op elk moment aanpassen. Een nieuwe versie plaatsen we dan zo snel mogelijk op onze website.

Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.