Café DeLaMar Amsterdam (C)Melanie Altena (2)

Café DeLaMar

Café DeLaMar is dé plek om elkaar te ontmoeten, na te praten of te borrelen. In een gezellige huiskamersfeer kun je genieten van heerlijke drankjes, borrel bites en livemuziek. Voel je vrij om ook buiten je bezoek aan een voorstelling langs te komen; je hebt geen (voorstellings)ticket nodig om Café DeLaMar en de live optredens te bezoeken.

Onze borrelkaart

Het café biedt een gevarieerde kaart aan met o.a. (speciaal)bier, wijn, cocktails, mocktails en verschillende borrel bites. Tijdens je theaterbezoek houden we rekening met de aanvangstijd van je voorstelling, zodat je op tijd in de zaal bent.

Borrelkaart


Livemuziek

Café DeLaMar heeft een eigen podium met livemuziek! Laat je na afloop van de voorstelling verrassen door jonge talenten en af en toe zelfs grote namen die de mooiste musical-, kleinkunst-, pop- en jazznummers ten gehore brengen.  In het onderstaande overzicht zie je welke artiest er wanneer in het café te zien is. Alle optredens zijn vrij te bezoeken; je hebt geen (voorstellings)ticket nodig.

 

Specials

In Café DeLaMar vinden de komende tijd verschillende specials plaats:


Openingstijden

Café DeLaMar is op voorstellingsdagen vanaf 2 uur voor aanvang van de voorstelling geopend. Wil je voorafgaand aan de voorstelling verzekerd zijn van een plek of heb je vragen? Mail dan naar cafe@delamar.nl. Je ontvangt binnen 48 uur een reactie van ons. Of bel tijdens openingstijden naar 020-555 26 05.

Hopelijk zien we je snel in ons Café!

Binnenkort in Café DeLaMar

Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.