Show & Tell DeLaMar
Muziektheater

Show & Tell

Codarts Muziektheater

De wervelende theatervoorstelling Show & Tell is gemaakt door tweede-, derde- en vierdejaarsstudenten van de opleiding Codarts Muziektheater, in samenwerking met hun docententeam en regisseurs uit het werkveld. Tijdens de voorstelling laten de studenten zien hoe zij zich ontwikkeld hebben tot veelzijdige vocal performers. Verwacht een aaneenschakeling van musical- en muziektheatermateriaal, gecombineerd met spelscenes, koorstukken, ensembles en spetterende song & dance. Dit alles onder begeleiding van een live band, die bestaat uit professionele muzikanten en muziekstudenten van andere Codarts-opleidingen. Geniet van de diversiteit van muziektheater en maak kennis met de artiesten van de toekomst in deze eigentijdse, eigenzinnige en artistiek hoogstaande voorstelling!

Speeldata en tickets

April 2024

Di 30 apr 20:00
v.a. € 15,00
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Di 30 apr 20:00
Koop tickets
Alle rangen CJP/Student
€15,00 €10,00

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Codarts is een stevig in de Rotterdamse samenleving gewortelde internationale hogeschool die bachelor- en masteropleidingen aanbiedt op het gebied van muziek, muziektheater, dans, circus arts, muziek- en danseducatie en muziek- en danstherapie. Codarts Muziektheater ontwikkelde een integratieleerlijn, waarbij studenten verschillende stijlen binnen iedere discipline leren kennen, onderzoeken en uitvoeren. Hierbij ligt de nadruk op het ontwikkelen van artistieke vaardigheden, gekoppeld aan vakmanschap, het maken van eigen keuzes, samenwerken en het toevoegen van persoonlijke zeggingskracht.

Regie

Leo van der Plas en Judith Linssen

Muzikaal leider

Carlo van der Put

Lichtontwerp:

Thomas van Dop

Geluidsontwerp:

Mark Kieviet

Fotografie:

Studio Arash

Producent:

Codarts Muziektheater

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur 2 uur 10 min. incl. pauze
Mogelijke triggers:

Deze voorstelling bevat grof taalgebruik.

Leeftijdsadvies:

Het leeftijdsadvies voor Show & Tell is 12 jaar en ouder.

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.