In de lift DeLaMar (1)
Toneel

In de lift

Rian Gerritsen, Yazan Al-Hakim en Sylvia Poorta

In deze tragikomische voorstelling komt de wereld van een ambitieuze zakenvrouw samen met die van een gevluchte jongeman. Opgesloten in een benauwde ruimte zijn ze ongewild op elkaar aangewezen. Gaandeweg wordt duidelijk hoe ver ze van elkaar vandaan staan, maar ook hoeveel overeenkomsten zij hebben... In de lift werkt op de lachspieren en zit vol herkenbare situaties. Een voorstelling die aan de hand van een ogenschijnlijk typische gebeurtenis universele en actuele thema’s aan het licht weet te brengen.

Speeldata en tickets

Mei 2024

Vr 10 mei 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Za 11 mei 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Zo 12 mei 14:30
v.a. € 19,50
Matinee
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€ 24,50 € 22,50 € 19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Tekst

Annemarie Wisse

Regie

Rogier in ’t Hout

Scènografie

Marjolein Ettema

Lichtontwerp

Jordy Veenstra

Geluidsontwerp

Max Frimout

Producent

PUNCH

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur

Nog niet bekend

Ontmoet de cast

Achter de schermen

Optredens in Café DeLaMar

In een gezellige huiskamersfeer kun je genieten van heerlijke drankjes, borrel bites en livemuziek. Onderstaande artiest(en) zijn na deze voorstelling in het café te zien.
Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.