De mol en de paradijsvogel Fotografie Liza Kollau DeLaMar 1
Zoals je hoopt dat nieuwe musicals zijn

Trouw

Musical

De Mol en de Paradijsvogel

Laus Steenbeeke, Silyan Elkattabi e.a.

Trouw

Na prachtige recensies, lyrische publieksreacties, uitverkochte zalen komt De Mol en de Paradijsvogel terug naar DeLaMar! In deze indringende musical vervlechten twee verhalen over identiteit en queer rolmodellen zich met elkaar. Het ene verhaal is van Albert Mol (een met een Musical Award bekroonde rol van Laus Steenbeke); een extravagante en openlijk homoseksuele televisiepresentator in het Nederland van vlak na de oorlog. Het andere verhaal is van de Syrische vluchteling Wassim (Silyan Elkattabi), die een drag artist wil zijn in het hedendaagse Amsterdam. Allebei zijn ze op zoek naar een plek waar ze gewoon zichzelf kunnen zijn. Verstoppen ze zich als mollen onder de grond en houden ze verborgen wie ze eigenlijk zijn? Of laten ze, net als een paradijsvogel, hun ware kleuren zien?

Speeldata en tickets

September 2024

Wo 11 sep 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Do 12 sep 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Vr 13 sep 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Za 14 sep 15:00
v.a. € 19,50
Matinee
Koop tickets
Za 14 sep 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
Gouden rang 1e rang 2e rang 3e rang
€44,50 €39,50 €32,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties

Welmoed september 2023

Beste voorstelling ooit, alles was zo ongelooflijk goed! Ik hoop dat de voorstelling nog op een of andere manier doorgaat want dit moet iedereen zien, ook buiten Amsterdam.

Tom augustus 2023

Fantastische voorstelling met ingenieuze verhaallijnen en een top cast

M. augustus 2023

Alles is perfect aan deze voorstelling Een heel goed verhaal uit het leven gegrepen met een lach en een traan En wat een goede cast!

W. augustus 2023

bruisend, fris, meeslepend

Sophie augustus 2023

Perfect in elkaar gezet. Grappig, goed geacteerd, veel diepgang en interessante vraagstukken en hele leuke nummers die ik graag terug zou willen horen.

Petra augustus 2023

Geweldige voorstelling.

G. augustus 2023

mooie voorstelling. geweldig spel, mooie zang en dans.

Henk augustus 2023

Geweldig verhaal met zijpaden, diepgang; geweldig spel van allen incl. muziek; prima decor, nl. eenvoudig waarbij je dus zelf mag mee fantaseren, kortom ik vond het aan alle kanten geweldig en ik wens ieder deze voorstelling toe, zou het dus toejuichen als de voorstelling langer gespeeld wordt wat geloof ik niet het geval is.!

Joost augustus 2023

prachtig, ontroerend, actueel en historisch

Betsy augustus 2023

Fantastische voorstelling

A.M. augustus 2023

Hoeft geen nadere uitleg.

H. augustus 2023

Was een leuke voorstelling,ik wist niet wat me te wachten stond.

hans augustus 2023

Super mooi in elkaar verweven en mooie teksten. Prima geacteerd en gezongen. Erg jammer dat het allen tijdens de Pride gespeeld werd. Het zou eigenlijk het land in moeten omdat er zoveel mogelijk mensen van zouden kunnen genieten en tot nadenken aangezet worden. Echt prachtig en ontroerend.

Annemarie augustus 2023

Prachting thema en dito vorm gegeven. Voorpraatje schrijver/regisseur waardevol, je kijkt net even anders. Strakke dans. Songteksten soms qua rijm wel wat erg voorspelbaar.

Anoniem augustus 2023

Fantastische voorstelling, mooi in elkaar gezet. We hebben ons geen seconde verveeld. Geweldige acteurs, prachtig script en aangename muziek. En een onderwerp dat meer aandacht verdient dan die paar weken bij jullie. De show moet het land door! Tevens dank aan Daniel Cohen voor zijn uitstekende en vooral leuke voorbeschouwing.

Monique augustus 2023

Geweldige cast! Wat een goede zangers! En zangeres! Beetje satire, soms iéts flauw maar emotionele ondertoon en boodschap die ontzettend binnenkwam. Chapeau!!

Albertha augustus 2023

Deze voorstelling was ongelooflijk goed, zowel het zingen, acteren en dansen is zeker een 10 waard!! We hebben genoten van deze voorstelling. Het is al heeeeeel lang geleden dat wij zo'n belevenis hebben meegemaakt. We hebben gelachten en ook gehuild. We waren zeker niet de enigen, er werd veel gesnuft. Deze voorstelling moet niet nu eindigen, maar door het hele land worden gespeeld en indien mogelijk nog langer in de la Mar.

Lydia augustus 2023

Wat een bijzondere, ontroerende, gelaagde en fantastisch geacteerd voorstelling met mooie zang en dans. Een waar pareltje!

Hans augustus 2023

Prachtige voorstelling. Nog educatief ook. Verdient een toer door heel Nederland.

Angeles augustus 2023

Zeer mooie, humoristisch en ontroerend spel gezien. Wat een talenten!

J augustus 2023

Prachtig, ontroerend, super goede cast.

Hans augustus 2023

Perfect scenario, geweldige uitvoering

R augustus 2023

Prachtig

Marianne augustus 2023

Het was een prachtige voorstelling. Fantastisch gespeeld en gezongen.

Marcel augustus 2023

Wij hebben zonder veel voorbereidingen de voorstelling over ons heen laten komen en wij zijn betoverd. Alles klopte en werden ontroert door de manier waarop de voorstelling in elkaar zat! Wat goed van jullie dat jullie ook nieuwe producties een kans geven in jullie programering! Het was natuurlijk geen toeval dat de productie te zien was tijdens de Gay Pride Amsterdam 2023. Goede keuze!

Marit augustus 2023

Ik was gekomen op aanraden van een vriendin. Ik vind het verhaal mooi en erg goede teksten maar ik blijk toch niet zo'n fan van musical. Daar kan de voorstelling niets aan doen

Ben augustus 2023

Een TIEN! In EEN woord! Ontroerend & prachtig; combi historie (Albert Mol) en actualiteit: homofobie binnen de gay community (gay community stress) en agressie thema , in zeer aansprekende vorm neergezet. Dat theater zo een maatschappelijk iets kan neerzetten. Chapeau! Goed te verstaan (dictie), mooi gezongen. Werkelijk een mooi eerbetoon aan Albert Mol en de danser. Gaat u alstublief door met een tournee door heel Nederland en misschien wel daarbuiten! Nodig scholen uit! Voorbespreking met Daniel Cohen was er interessant.

Francine augustus 2023

Sprankelend, geweldige tekst en muziek en perfect uitgevoerd. Wat een muzikanten, wat een cast!!!Heerlijke voorstelling, loopt als een trein, heel overtuigend en onorthodox.

H.J. augustus 2023

Hele prettige voorstelling en leuk amusement.Het belichte ook het probleem pride met een komische noot

Franklin augustus 2023

Ik geef nooit een 10, maar in dit geval wel. De hele voorstelling zat goed in elkaar, het liep allemaal door, geen enkele stop. En het verbinden van het verleden met het heden is ook heel goed gedaan en JA, alle medewerkers op het toneel, de musici en artiesten waren of ik kan beter zeggen zijn heel goed. Ik vond het een geweldige voorstelling en ik heb genoten!

Marcel augustus 2023

Fantastische voorstelling met dito cast!! Prachtig verhaal met ontroerende nummers.

Ronald augustus 2023

Fantastische cast met prachtige stemmen. Het verhaal was duidelijk en werd muzikaal goed ondersteund. Die barscene was hilarisch! Jammer dat de voorstelling het land niet in gaat. Het is een les voor iedere provincie.

Savio augustus 2023

Fantastisch verhaal/cast/kwaliteit/niveau/zang/kleding/emotie/geluid/muziek/decor/licht! Kortom énorm genoten.

Bert augustus 2023

Zeer indrukwekkend. Geweldig gespeeld

Ewout augustus 2023

Mooie voorstelling, goede keuze. Bleef redelijk braaf, kwam nooit tot een hoogte punt. Maar zeker geen diepte punt

Gerben augustus 2023

was super creatief en prachtige stemmen en goede dialogen

Gijsbert augustus 2023

deze voorstelling was een aaneenschakeling van alle emoties! Zang en dans van alle artiesten super!!!

Fred augustus 2023

Bijzonder script, goede dialogen, fijne cast sfeervol

Linda augustus 2023

Mooie voorstelling.

Margaret augustus 2023

Meer dan geweldig!

Rinske augustus 2023

origineel verhaal goed gezongen humoristisch

Hj augustus 2023

Nieuwe musical. Typisch Nederlands. Opvallende thematiek. Super live muziek. Zichtbare muzikanten!

Mark augustus 2023

Prachtig in alle emoties

José augustus 2023

Mooie anekdotes en grappige momenten

Onno augustus 2023

Een van de mooiste origineel Nederlandse producties ooit. Prachtig geschreven, geregisseerd, geacteerd, gecomponeerd. Hopelijk gaat hij nog op tournee, dan ga ik zeker nog een keer!

Judith augustus 2023

Live muziek! Geweldige spelers! Prachtig die verbinding tussen verleden en heden. Actueel!

M. augustus 2023

Prachtige voorstelling met een actueel en urgent thema

Brita augustus 2023

Heel bijzonder ,geschiedenis met heden verweven. Geweldige cast.

Jacques augustus 2023

Samen met mijn queer nichtje de prachtige, puur Hollandse musical De mol en de paradijsvogel bezocht. Het verhaal over de flamboyante entertainer Albert de Mol en de vluchteling Wassim, paradijsvogel in een steeds intoleranter wordend Nederland. Het was niet alleen die 'zoektocht naar queer rolmodellen', maar vooral ook een pamflet voor minder grijs en meer kleur. Minder mollen en meer paradijsvogels! Wat een intelligente musical, met een bulderende lach en gezellige, mooie en gevoelige liedjes. En op het eind, een welgemeende traan. Ik hoop van harte dat er een vervolg komt voor deze bijzondere productie van OpusOne.

Simone augustus 2023

Ik vond het een geweldige voorstelling. Zo genoten van het verhaal, het spel, dans, muziek en de teksten. Kortom: enorm genoten!

Mari augustus 2023

Een SCHITTERENDE voorstelling waar alles in zat, lach en een traan en revue spektakel een fantastische cast!

Johannes augustus 2023

Goed verhaal en prachtig gespeeld! Mooi hoe het verleden en het heden op een ingenieuze manier met elkaar werden verweven. Problemen die vroeger voorkwamen, spelen helaas vandaag nog steeds.

Marianne augustus 2023

T was geweldig

Jessica augustus 2023

Verrassend goed. Prachtige muziek, goede zangers (allemaal!) en mooie verhaallijn die speels een link naar het "NU" legt. We hebben genoten.

Esther augustus 2023

Een hele toffe en nodige voorstelling. Hopelijk komt er een vervolg!

Sophie augustus 2023

Meesterlijke voorstelling, vrolijk, wrang, geestig, ontroerend

Nicole augustus 2023

Fantastische voorstelling op zeer hoog niveau op alle fronten…muziek, liedjes, acteren en dans!

Francien augustus 2023

Prachtige voorstelling in alle opzichten. De voorstelling verdient een podium door heel Nederland.

Joop augustus 2023

Een wervelende voorstelling over de relnicht Albert Mol, met veel humor gebracht, goed gedanst en geacteerd. Fantastisch stemmen.

Mirjam augustus 2023

Geweldige show en een geweldige cast! Wat een energie, maar ook soms prachtig ingetogen werd er gezongen. !

Marina augustus 2023

Thema bevatte alle kanten van het onderwerp, het werd enthousiast gespeeld, goed verstaanbaar en een leuk en eenvoudig decor

Rene augustus 2023

Was een gezellige avond met goede stemmen

Roelof augustus 2023

heel goed geacteerd en gezongen. ik vond het verhaal indrukwekkend.

Corrie augustus 2023

Mooi gelaagde voorstelling, heel actueel

Marian augustus 2023

Strak geregisseerd, hoog niveau uitvoerenden, prachtige liedjes, ontroerende muziek, lekker tempo, humor, zelfspot, eigentijds, herkenbaar, goede choreografie, prima belichting, simpele maar doeltreffend toneelbeeld en gebruik van rekwisieten, kortom: en feest! En wat een talent hebben we toch!!

Richard augustus 2023

Alles klopte, van scherpe teksten, intense emoties, zeer goede cast

Jurgen augustus 2023

Prachtige voorstelling! Geestig, zeer muzikaal en ontroerend. Ook een mooie kritische reflectie op onze tolerante samenleving.

Tjeerd. augustus 2023

Goed in elkaar gezet en prima uitgevoerd

D A augustus 2023

Heel goed om deze onderwerpen aan de kaak te stellen

Anita augustus 2023

Prachtige combinatie van toen en nu. Enorm getalenteerde cast. De zangeres was geweldig! Ook als actrice in diverse rollen. De zaal ging uit z’n dak, zowel een aantal malen tijdens de voorstelling als erna.

Steven augustus 2023

geweldige musical, energiek, tempo goed, mooie uitvoering, prachtige zang en top muziekanten !

Esther augustus 2023

Steengoede artiesten, geen 1 uitgezonderd. Goed verhaal, actueel, ernstig maar ook met humor vertelt. Goede muziek, tof dat het orkestje op het podium was. Mooie overgangen! Top!

Monique augustus 2023

Ik vond het 1 van de leukste en mooiste producties die ik sinds lang tijd heb gezien.

Ad augustus 2023

Cast heel heel goed en professioneel, inhoudelijk supergoed en zo ‘n onderwerp met humor geintegreerd is zo goed, teksten goed , muziek geweldig! We hebben genoten !

W. augustus 2023

Leuk, goed, verassend en mooie link naar actuele situatie

Patty augustus 2023

Grandioos in alle opzichten. Het verhaal, de muziek, alle acteurs op topniveau. Alles viel op z’n plek. Ontroerend en hilarisch.

Dennis augustus 2023

Geweldig!!!

Hilde augustus 2023

Geweldige cast, never a dull moment, een lach en een traan. Sterke teksten, mooie verweving tussen vroeger (homo acceptatie) en heden(vluchteling). Actueel en meer dan dat, een feest!

Mark augustus 2023

Topkwaliteit. Alles klopte.

Richard augustus 2023

Verfrissende voorstelling met briljant getimede humor en een sterke cast.

Harrie augustus 2023

Mooie ambiance en we hadden mooie plaatsen. Rij 5

Karin augustus 2023

Mooie teksten,scherp en up to date,geweldige dans en choreografie en mooie stemmen.

Melanie augustus 2023

Mooi voorstelling goed in elkaar, super dat er wordt gewerkt met ‘nieuwe’ mensen. Goede zang, mooie gedachte, mooie choreografie.

Etm augustus 2023

Prachtig gespeeld en gezongen. Complimenten aan Laus Steenbeke. Enorm genoten.

J augustus 2023

Prachtige voorstelling,mooi,emotioneelen vol humor. Iedereen was even goed in acteren en zingen. Heb ontzettend genoten.

Kitty augustus 2023

Alles klopte. Mooi script, mooi geregisseerd, fantastisch cast ( hoofd- en bijrollen ) prachtige zang en spel

Elise augustus 2023

Acteren, script, decor, zang, muziek, licht en geluid, choreografie, kortom alles was geweldig

Rene augustus 2023

Het was een fantastische voorstelling. Snel mooi ontroerend enz enz

Francesco augustus 2023

Mooie (lied)teksten, goede muziek, mooie thema's, goed spel, humor, goeie cast. Vond het licht tegenvallen en de choreografie (ik zeg het maar gewoon) erg slecht. Maar dat mocht de pret niet drukken.

Hans augustus 2023

Ik vond het een prachtige nostalgische voorstelling. Alsof Annie M.G. had meegeschreven. Uitbundig en humoristisch maar ook ontroerend en intiem. Een aktueel onderwerp waardoor je weer eens afvraagt hoe tolerant en open-minded je zelf eigenlijk bent. Maar op een luchtige manier verpakt. Prachtig gedaan. Hulde aan alle mensen op en achter 't podium!

Jos augustus 2023

Prachtige voorstelling, goed gespeeld, geeft een mooi tijdsbeeld. Vol humor en gerelateerd aan problematiek van nu.

Victor augustus 2023

Zelden zo’n intense, geestige, ontroerende en belangwekkende nieuw geschreven Nederlandse musical beleefd. Diepe buiging voor creator en regisseur Daniel Cohen.

Irma augustus 2023

Heerlijke avond theater waar alles inzit. Humor, fijne zangpartijen, stof om over na te denken. Genoten!

Thea augustus 2023

Grappige maar ook emotionele kanten. Hele goede cast die goed kon zingen en dansen en goed op elkaar ingespeeld waren.

Lindy augustus 2023

Geweldig! Goede cast , leuk, ontroerend en confronterend

Ivo augustus 2023

Vocaal ontzettend sterk, ontroerend verhaal.

Maruja augustus 2023

van begin tot eind boeiend, geestig, prachtige zangpartijen en een zeer passend decor

Mariska augustus 2023

Een mooi verhaal waarin diverse meningen en ervaringen worden belich. Een geweldige cast. Zeker ook het dans ensemble, mèt geweldige stemmen. Er zat humor en ontroering in. Niet voor niets een daverend, aanhoudend applaus van het enthousiaste publiek. Het was geweldig !

Jos augustus 2023

Zeer creatief van opzet. Heel goed geacteerd en gezongen. Vol emoties. Heeft impact. Enorm genoten.

Harry augustus 2023

Goed verhaal en tekst, leuke liedjes, mooie muziek, uitmuntende cast.

A. augustus 2023

In 1 woord fantastisch. Zou op veel meer plekken gespeeld moeten worden!

Ed augustus 2023

Mooie Nederlandse musical: tekst, muziek, regie en spel!

Jacques augustus 2023

Wat een voorstelling! Heel veel vaart; mooi evenwichtig tussen inhoud en humor; geweldig spel en dito zang- en danskunst.

Zygia augustus 2023

GE-WEL-DIG!!!!!!!!!

Majo augustus 2023

In de gespeelde coming out van Albert herkende ik ook veel van mezelf.

Teko augustus 2023

Heel knap hoe historisch perspectief van en over de gay community en de tegenwoordige beleving van de LHBTI+ gemeenschap met elkaar verbonden zijn door twee persoonlijke verhaallijnen te verweven en uiteindelijk te versmelten. Ook prachtige teksten, mooie muziek, intieme sfeer, humor en ook een serieuze "noot" hier en daar. Niet dat overdreven uitbundige dat tegenwoordige musicals vaak hebben. Heel fijne voorstelling.

Lisette augustus 2023

Mooi, pakkend, grappig en ontroerend! Topacteurs en topmuzikanten!

Manon augustus 2023

Hoog niveau, prachtig geschreven, zet aan tot nadenken, ook flink gelachen!

Han augustus 2023

Verrassend, zeer goede teksten en muziek, fantastische cast.

Nico augustus 2023

Prachtig en mooi ontroerend Leuk en heel goed verhaal en moraal Moet op reprise en op tournee door heel Nederland ook staphorst Verplicht voor scholen en politici

Marieke augustus 2023

Prachtig verhaal, prachtig gezongen en gedanst. Het enthousiasme spatte van het toneel. Ontroeren en geestig

peter augustus 2023

Geweldige voorstelling, voor de tweede keer gezien. Alles klopt

Suzan augustus 2023

Prima zang en spel, goed geluid Mooi verhaal, mooi belicht helemaal top!

Johan augustus 2023

Prachtige integere voorstelling. Heerlijke zangnummers en een geweldige afwisseling van een lach en een traan. Krachtig ensemble en fijne humor.

E.C. augustus 2023

Goede muziek! Goede zang en duidelijk verhaal!!! Grappig!!! Het totaal wervelend!

C.W. augustus 2023

Altijd een feestje om naar de la Mar te komen. Het verloopt allemaal soepel alles ziet er zeer verzorgd en gezellig uit.

Rene augustus 2023

Fantastisch, ontroerend, vertederend, meeslepend, confronterend. Met De Mol en de Paradijsvogel houdt bedenker en maker Daniel Cohen de maatschappij maar vooral ook de lhbtiq+ gemeenschap een spiegel voor. Actuele maatschappelijke thema's, vooroordelen (ook die binnen de gay scene zelf) worden op indringende, maar vaak ook humoristische manier in een overdonderende voorstelling "om je oren geslagen". Aangeprezen als "Een zoektocht naar queer rolmodellen", maar zelfs dat overstijgt deze waanzinnige productie.

Peter augustus 2023

Wij vonden het een geweldig goed stuk, goede muziek en liedjes. Geweldig gezongen en gespeeld.

Manfred augustus 2023

Mooie verhaal lijn van heden en verleden. Boeiend vertelt en goed gezongen

Vital augustus 2023

Verhaal liep vlot door, al is het even wennen aan een toneelvoorstelling waarbij de acteurs contact met de zaal leggen. Ben al heel lang niet meer naar toneel geweest. Was ook even wennen dat er geen pauze was, maar ondanks dat heb ik me geen moment verveeld.

Patricia augustus 2023

Een geweldige show, musical, in tijden niet zo’n mooie, leuke, ontroerende voorstelling gezien. De cast is geweldig, muziek super, en zeer verstaanbaar!!!! Echt een dikke aanrader

Wouter augustus 2023

Kwalitatief waanzinnig goed. Bleef ook heel boeiend, humor en serieuze stukken mooi vermengd.

Koert augustus 2023

Prachtige voorstelling

Bas augustus 2023

Wat een energie en prachtige voorstelling. Alle spelers waren loepzuiver. Niemand bleef achter. Het verhaal was eenvoudig maar nog steeds heel sterk. Goed te volgen. Albert (Sr.) was echt geniaal, zo goed gespeeld. Maar daarmee doe ik de rest van de cast tekort, iedereen was een 10.

Loes augustus 2023

Het was een geweldige avond

Gre augustus 2023

Geweldige Cast. En super zangtalent.

J. augustus 2023

Omdat ik zelf gay, Amsterdammer en inmiddels in de zestig ben was deze voorstelling voor mij een bron van emoties: herkenning, nostalgie, heimwee, plezier, weemoed. De karakters zijn m.i. subliem gekozen. En ieder speelde zijn/haar rol perfect. Wát een talent. En wat een práchtige muziek, zang en nummers. Omdat ik niet snel huil had ik nooit gedacht dat ik aan het eind van de voorstelling, met betraande ogen maar met een grijns van oor tot oor, mijn handen zo kapot zou staan klappen. Héérlijk !! Het best zou zijn deze voorstelling uiteindelijk toch ook op tv te tonen. Zowel als guilty pleasure maar ook als goede les voor alle mensen die niet weten hoe ze met deze thematiek om moeten gaan of aan hun kinderen moeten doorgeven. Of voor degenen die bang zijn herkend te worden als ze deze show in het openbaar zouden gaan bekijken. Applaus !!

Rowena augustus 2023

Ge.wel.dig.

Femmy augustus 2023

Indrukwekkend en nog erg actueel

Mark augustus 2023

Wat een fantastische nieuwe musical. Prachtig geschreven, geregisseerd en gespeeld. Het is veel lachen maar vooral een roerend stuk over hoe belangrijk het is om jezelf te mogen zijn.

Sjoerd augustus 2023

Prachtig, humoristisch, ontroerend en een geweldige cast!

Karel augustus 2023

mooi verveven verhalen, met vaart gebracht, humor en ironie, ontroering ook. muziek en zang heel sterk, goeie acteerprestaties, voldoende decor en sfeervol plaatje,snelle changementen. Dit moet het land in!

Irene augustus 2023

2 mooie verhalen geweldig uitgevoerd... humor en emotie

Danny augustus 2023

Alles klopte. Veel humor, maar ook inhoud die stemt tot nadenken. Verder mooie muziek, steengoede teksten, goede choreografie, perfecte zang en toneelspel.

Jacqueline augustus 2023

Geweldig ik vind dat iedereen deze voorstelling moet zien zeker ivm discriminatie Mijn hart wordt hier blij van terwijl ik hetero ben

Tommie augustus 2023

Heel mooie en grappige show. Voor ons miste het geheel soms. De verhaalijnen waren nog net niet helemaal verbonden voor ons. Hele goede humor, mooie muziek, fantastische acteurs.

J. augustus 2023

Activeren, danse en muziek , costiums maar vooraal de kast waren geweldig

Edmay augustus 2023

Alles klopte! Zag loop zuiver dans fantastisch de boodschap briljant

Marina augustus 2023

Super onderwerp goed uitgebeeld met al zijn facetten

Karin augustus 2023

Goede spelers, musici en heel goed verhaal! Nog steeds nodig en actueel door vluchtelingen hier uit niet vriendelijke homo landen. Ook het verhaal van Albert Mol geeft het goed beeld van hoe men in Nederland moest leren omgaan met homo's en lesbo's. Prachtig, echt een urgente voorstelling!

Dorinthe augustus 2023

Het was ronduit fantastisch! Gelachen, gehuild, genoten.

Hans augustus 2023

Knap verhaal om het verleden en heden te combineren. Vele belangrijke thema’s werden aangeklikt en zette je aan om erover na te denken. Het ensemble was van hoog niveau zo ook de prestaties vd hoofdpersonen. Al met al heel indrukwekkend

Rolf augustus 2023

Goed verhaal de verschillende lijnen klopten heel goed met elkaar goed gespeeld en gezongen!

Renske augustus 2023

Ik heb van A tot Z genoten Voorstelling was snel, er werd mooi gezongen en had ook nog een boodschap!.

Laura augustus 2023

Was van begin tot eind excellent

Kees augustus 2023

Ik vond het fantastisch … veel prachtig uitgewerkte onderwerpen. Ik vind alleen de rol van Wassim te oppervlakkig en te ‘gewenst’ uitgewerkt. Daar is veel meer over te zeggen. Verder echt een dijk van een voorstelling en het heeft me echt ontroerd.. dank

Martin augustus 2023

Prachtige voorstelling met zoveel herkenning

Rein augustus 2023

Leuk bedacht

Bas augustus 2023

Geweldige musical!

Rense augustus 2023

Prachtig heel goed

Joop augustus 2023

herkenbaar, gelachen en gehuild.

Alex augustus 2023

Af en toe verschuilt zich een briljantje tussen het toneelaanbod. Dit is er zo-een... Zonder veel (financiële) middelen hebben Opus One en alle creatives een enorme prestatie neergezet. We hebben genoten! Geweldig..!

Allard augustus 2023

weergaloze voorstelling, ontroerend, humor, serieus, goed verstaanbaar, had vaart, goed geacteerd/gezongen/gedanst, prachtige muzikale begeleiding.

Auke augustus 2023

Het was een prachtige voorstelling met twee goed op elkaar afgestemde invalshoeken. De voorstelling werd prachtig gespeeld waarbij ook het gebruik van het decor in de voorstelling waarde had. Tenslotte wil ik nog zeggen dat de inleiiding vooraf een grote toegevoegde waarde bezat.

Alice augustus 2023

Goed gezongen goed geacteerd, goede belichting ook

Lucas augustus 2023

Ongelooflijk goede en met veel liefde gemaakte nieuwe Nederlandse musical.

Rinus augustus 2023

Geweldige voorstelling en ik vond de belichting van decried van Albert Mol, naar de huidige tijd heel goed gevonden en uitgevoerd. Op momenten zelfs emotioneel! Wat een geweldige cast, wat een geweldige voorstelling!

Erik augustus 2023

De musical zit goed elkaar en geeft in mijn optiek een mooi beeld van het leven van Albert Mol. Ook de combinatie met het plaatsen in het nu en waar lhbtiq+ tegen aan loopt. Het werd zeer goed gespeeld en gezongen. Complimenten aan de acteurs en de muzikanten.

Hg juli 2023

goed geacteerd en gezonden, mooie muziek, erg goede teksten

Wies juli 2023

Prachtige voorstelling!

Jeroen juli 2023

Wat een prachtige voorstelling!! Met een lach en een traan, ieder moment ben en blijf je geboeid. Perfect gespeeld door de cast, echt een heel goede voorstelling.

Mieke juli 2023

Mooi, interessant niet te heftige musical qua zang, goed verweven verhaallijn

Antoinette juli 2023

Deze door Daniël geschreven en geregisseerde voorstelling is maatschappelijk relevant zonder gezeur te worden, maar juist met humor, met vaart, met een mooie vervlechting van verschillende levens, fijne muziek, goed ensemble van die 6 mannen. Er was een gelukkige hand in selecteren van alle musici en spelers/zangers. Ze waren zonder uitzondering op niveau en geloofwaardig. Ook de introductie van Daniël was goed, duidelijk, helder.

Nick juli 2023

Prachtige voorstelling met een lach en een traan. Mooie muziek en heel goed verstaanbare vertolkingen van de songteksten. De emoties worden versterkt door het mooie lichtontwerp.

Jan juli 2023

Fantastisch beeld van een tijd en van de huidige tijd ineen meer dan uitstekend script en een cast die op alle fronten ( acteren. Zang en dans) exelleerde. Daarnaast voor obs als tijdgenoten gerkenbaar en emotioneel.

Eric juli 2023

Geeft impact op diepere laag. Zet je aan tot denken

Carien juli 2023

Ik vond het inhoudelijk heel goed , goed geënsceneerd en gespeeld. Erg geestig en ontroerend, nergens ‘plat’.

Danique juli 2023

Super goede cast, mooie muziek, strakke dans en indrukwekkend verhaal

Anton juli 2023

Goede voorstelling. Fijn om iets over het leven van oa Albert Mol en de huidige generatie te zien en beleven

Marga juli 2023

Fantastische voorstelling. Ga er alsjeblieft mee toeren, zodat ik er in mijn woonplaats nog eens naar kan gaan kijken.

Henry juli 2023

Met liefde gemaakte productie

Ingrid juli 2023

Super relevant! Meerdere lagen in het verhaal, met aandacht voor positieve en negatieve kanten en de botsingen die dat binnen de LHBTI-ers en met de buitenwereld kan veroorzaken. Mooie dans, mooie zang met goede teksten en mooie vormgeving! Geweldig mooi!

Ellen juli 2023

Alle spelers speelde hun beste spel, had humor, ontroering, prachtige zang, mooie muziek live gespeeld... Kortom een genot om naar te kijken en luisteren!

Johan juli 2023

prachtige show goede dans en zang mooi verhaal

Gerda juli 2023

Leuk van begin tot eind

Joke juli 2023

Ongelooflijk genoten van alles en iedereen. Fijne zaal, prachtige cast met fantastisch spel en zang ! Wij hebben hard gelachen en ineens ook tranen over de wangen, zo mooi ontroerend ! Wij praten er nog steeds over na en wilden eigenlijk gelijk nog een keer de voorstelling zien ! Een voorstelling van alleen maar genieten maar nog meer geleerd hoe belangrijk het is om iedereen in zijn waarde te laten. Diepe buiging voor jullie .

Bonnie juli 2023

Mooie ontroerende voorstelling met een lach en een traan

Peter juli 2023

Verrassend, hoge kwaliteit, origineel, confronterend, alles zat erin!

Guido juli 2023

Erg goede voorstelling, die artistiek goed in elkaar zat. In het begin was ik wel even bang dat de spelers te weinig ruimte zouden hebben op het podium (erg veel spullen krap op elkaar), maar derest van de voorstelling was erg ontroerend.

Wil juli 2023

aangezien ik nooit een nul of een tien geef zegt dit cijfer genoeg

Marie-Jet juli 2023

Het is een goed in elkaar gezet verhaal, waar veel elementen van de LGBTQ+ in naar voren komen: buitensluiting door buitenstaanders, maar ook buitensluiting binnen de eigen groep. Hierdoor ontstaat een eerlijk beeld. Door de ‘vluchteling’ te koppelen aan de ‘uitbundige nicht’ krijgt de voorstelling nog meer diepte. Toen ik de promofilmpjes zag, was ik bang dat het te sentimenteel zou zijn. Dat is niet het geval. Het is een ontroerend, schurend, confronterend en liefdevol monument geworden voor Albert Mol en alle anderen die niet in het hokje ‘heteroseksueel’ passen. Soms wél sentimenteel, maar niet op een kleffe manier. Ik was onder de indruk. Zeker ook van de uitstekende cast en het live orkest!

L. juli 2023

Prachtig, eigentijds, ontroerend

Nel juli 2023

prachtig script en goed gespeeld

Inge juli 2023

Eenvoudig en erg knap decor. Prachtige teksten. Goede stemmen en dans.

Herman juli 2023

Boven verwachting. Zit goed in mekaar Geen verveel momenten Goede Cast Zou zonde zijn dat dit allen in de la Ma te zien is Dit moet het land in

Esther juli 2023

Voor een nieuwe Nederlandse productie zat het zeer goed in elkaar. Wel miste we een beetje het verhaal van Wassim. Voor ons gevoel viel dat af en toe een beetje weg.

Edwin juli 2023

Geweldige voorstelling. Mooi geacteerd, super gezongen. Orgineel en vernieuwend.

Merel juli 2023

Prachtige voorstelling, drie keer geweest. Relevant thema en met zoveel liefde, humor en oprechtheid gebracht.

Gj juli 2023

Mooie musical, mooie teksten , goed gezongen , zowel uitbundig als emotioneel .

Marion juli 2023

geweldig samenspel en zang

Victor juli 2023

INtiem qua opzet en zaalgrootte INtrigerend de twee verwoven verhaallijnen. INteressant dat je met zo weinig decor zoveel sferen / situaties op kan roepen IN your face thematieken behandeld Superfgoed jong talent.

Frans juli 2023

Prachtig gezongen, geen valse noot gehoord. Mooi verhaal, grappig en ontroerend tegelijk.

Peter juli 2023

Mooie show met nieuwe talenten en "oude rotten". Prima zang en spel, met humor en een traan.

Willem juli 2023

Een aangename ontspannende voorstelling met lach en emotionele momenten.

Ben juli 2023

Leuk, goed geacteerd en gezongen en soms confronterend en aandoenl

Rob juli 2023

Fantastisch spel zang onderwerp blijft actueel

Marcelle juli 2023

Geweldige zang, dans, teksten

Erna juli 2023

Genoten tot de laatste minuut!

Ruud juli 2023

Was een mooie voorstelling vol met emoties op alle fronten

Toine juli 2023

Super leuke voorstelling, en herkenbare momenten waren in de voorstelling verwerkt.

M. juli 2023

Sprankelende voorstelling, de cast vol enthousiasme, grote klasse, prachtige teksten!!! Een ode aan Albert Mol en tegelijkertijd zo knap om de complexiteit van het verhaal van een jonge gay vluchteling te benoemen en te verbinden in de actualiteit van de huidige 'zogenaamde' tolerante nederlandse samenleving! Diepe buiging voor de gehele cast, musici en tekstschrijver(s).

Rob juli 2023

De show had een mooie boodschap, goed gespeeld en fantastisch gezongen

Esther juli 2023

Goed verhaal, prachtig uitgevoerd, mooie muziek

Hein juli 2023

Top script, meer dan biografie..top regie! Top cast!! En uitzonderlijk dat echt alles goed te verstaan was, dialoog en zang! Laus briljant!

Maarten juli 2023

Prachtige voorstelling. Sterk en met overduidelijk plezier geacteerd. En veel van de liedjes hebben alles in zich om klassiekers te worden. Wie weet zelfs lijfliederen.

Kees juli 2023

Een heel goed opgebouwd verhaal, ook eigentijds, heden en verleden gemixt en goed gezongen en geacteerd. Fijn dat er live muziek was. Een voorstelling die je raakt, bedankt.

Mark juli 2023

Prachtige verhalen op unieke wijze samen gebracht! De acteurs fenomenaal, wat een talent!

Remco juli 2023

Prachtige voorstelling met een lach en een traan

Anoniem juli 2023

Vermakelijk, goed geacteerd. Leuk om iets over de geschiedenis van Nederland te leren op het vlak van homo emancipatie en representatie. De link van vroeger naar nu was ook leuk gedaan, maar iets the woke naar mijn smaak.

Dick juli 2023

Goede tekst, mooie muziek, fijne dans, relevant. Akoustiek prima, goed verstaanbaar. We hebben genoten. Aan verschillende mensen aanbevolen ondertussen..

Marian juli 2023

In geen tijden zo’!”n fantastische voorstelling gezien. Alles klopte. Zang, dans, testen, muziek, timing… verpletterend! Het spel was puur en raak de zang was zo mooi, zowel individueel als meerstemmig. Ademloos zitten kijken en luisteren van begin tot eind. Fantastisch dus!

Anouk juli 2023

Zat goed in elkaar. Alles wat je wil als je naar het theater gaat. Erg pakkend

Dirk juli 2023

Prachtig!!

Henny juli 2023

Goed verhaal en goede zangers

C. juli 2023

Ik had totaal geen verwachtingen van deze voorstelling gezien het feit dat ik het kado had gekregen van het nieuwe la de mar voor mijn verjaardag , was ik er niet op gefocust geweest. Maar het was zeer de moeite waard en een aanrader

A juli 2023

Scherp, grappig en ontroerend!

Eva juli 2023

Het was mooi, ontroerend, geweldig gezongen en geacteerd. Het was net of de cast was uitgekozen en daar de musical omheen was geschreven. Het zet de kijker aan het denken op een speelse grappige en ontroerende manier.

Lucienne juli 2023

Wij hebben intens genoten van de voorstelling. Fantastische musical door fantastische acteurs en actrice! Wat een stemmen en wát een ontroerend verhaal!

Ward juli 2023

Erg vermakelijk. Super goede zangstemmen en heel leuk verhaal. Mooi ook hoe de verhaallijnen door elkaar lopen en de acteurs al deze dubbelrollen vervullen. Echt heel knap gedaan.

Frank juli 2023

Ik heb gelachen, ik was ontroerd, ik heb genoten. van een theatervoorstelling die van begin tot eind goed in elkaar zat en met verve werd gespeeld, gedanst en gezongen.. ouderwets goed Nederlands theater.

Jerry juli 2023

Goeie originele productie, maae het verhaal voelt voor beide hoofdrollen niet helemaal af of rond.

Michael juli 2023

Het was heel goed te verstaan allemaal. Dat maakt zo een groot verschil bij een Musical. Wij hebben ons kostelijk vermaakt. Goede acteurs, mooie zang, grappige dansers, geweldige muzikanten (!!!!). Kortom, echt een fantastisch avondje uit alsof wij in een wereldstad waren.

Bert juli 2023

Perfect vloeiend, bruisend, lach en traan, fantastische slimme en geestige teksten, thema goed passend in de Pride, maar zou ook prima op andere momenten heropgevoerd kunnen worden. ABSOLUTE TOPPER!!

Maarten juli 2023

Emotioneel komisch dynamisch herkenbaar

R juli 2023

Enorm genoten. Grappig, confronterend en zeer goed gezongen/gespeeld.

Simone juli 2023

Perfecte kwaliteit in alles. Aangrijpend. Een hot topic waardoor ik inzichten kreeg en feiten over de gay community heb geleerd. Soms ook kritisch tav de doelgroep, verrassend!

Henk juli 2023

Goede zang, muziek prima context

Jan juli 2023

de sfeer is goed. de medewerkerkers van de la Mar zijn geduldig en vriendelijk.

Jessica juli 2023

Hele mooie voorstelling! Mocht van mij langer duren.

Bianca juli 2023

Prachtige voorstelling. Genoten van de cast en het verhaal. Humor, ontroering, mooie zang, rake dialogen etc., De Mol en de paradijsvogel had het allemaal.

Ronald juli 2023

Prachtige voorstelling met een lach en een traan

Kees juli 2023

Leuke voorstelling, ook ontroerend, eenvoudige choreografie, amateuristische dans.

E. juli 2023

Fantastische voorstelling. Heel ontroerend en uitstekende zang en dans. Ik ga nog een keer!

M. juli 2023

Alles was goed! Top voorstelling!!!!

Cisca juli 2023

wervelende show met goede zangers en dansers. En de tekst was prima te verstaan.

Niek juli 2023

Prachtige nieuwe show met een fijn tempo. Enerzijds vol humor, maar ook met een emotionele lading op de juiste momenten. Twee boeiende verhaallijnen ondersteund door lekkere muziek en uitgevoerd door een steengoede cast.

Niels juli 2023

Heerlijke voorstelling. Mooi verhaal, goede cast. Live muziek!

Jan juli 2023

Origineel! Fantastisch uitgevoerd. Schitterend bezet! Ontroerend en vermakelijk!

Hans juli 2023

Prachtig voor de tweede keer geweest

E juli 2023

Een prachtige voorstelling met een liefdevolle boodschap. Veel talent op de vloer en achter de schermen. Een voorstelling die gezien mag en moet worden.

Huib juli 2023

geweldige voorstelling, grappig, ontroerend en stemde ook tot nadenken

Marjolijn juli 2023

Mooi verhaal, maar vooral goed gearticuleerde gezongen en gesproken

Rian juli 2023

Fantástische rollercoaster, lach, traan, herkenning, mooie zang, dans, alles heel goed te verstaan, top kwaliteit, genoten!

Hans juli 2023

Knap opgebouwde regie, goede muziek, goede acteurs en geldt vooral ook voor de jonge maar veelbelovende acteurs en een verrassend goed verhaal met humor en een duidelijke boodschap. Zo nu en dan wat kleine foutjes, maar die werden gecompenseerd door het enthousiasme van de spelers.

Erik juli 2023

Fantastisch acteer, zang en dans van hoofdrolspelers, zangers en orkest. Goed getimed. Kortom een theatervoorstelling met een ziel!

Robert juli 2023

Het was echt fantastisch. Ontroerend, humor. Ik heb gelachen en een traan weggepinkt. Subliem spel van alle spelers. Mooie zang, goed verstaanbaar. En de verhaallijnen waren subliem met elkaar verbonden. En ook maatschappij kritisch. Het laat echt zien hoe het is om als queer te leven in ons “tolerante” Nederland. Deze voorstelling verdient het om langer geprogrammeerd te blijven.

Wolter juli 2023

Het was geweldig! Hoog niveau qua zang en spel. Prachtig verhaal.

O. juli 2023

Een ontzettende leuke voorstelling, gedragen door oude rotten in het vak, gecombineerd met jong talent. De voorstelling had vaart, was vrolijk en af en toe een traan. Prachtig.

Johan juli 2023

Super voorstelling, mooi gemaakt! Goede cast, veel jong talent! De voorstelling blijft boeien, en er zijn mooie verbanden in de verhaallijnen.

Eefje juli 2023

Wat een unieke mooie voorstelling!

Erik juli 2023

Muzikaal zeer goed en goede en treffende verhaallijn.

Jan juli 2023

Prachtige muziek. Je voelt dat het met liefde gemaakt is. De acteurs zingen fantastisch en het verhaal klopt.

Willy juli 2023

Ontroerend, hele cast was geweldig. Goed geschreven

A. juli 2023

Prachtig verhaal, heel goede casting en mooi gezongen

Matthijs juli 2023

Prachtige voorstelling. Het had humor en was ontroerend. Sterk acteerwerk, danswerk en zang. Voor iemand van mijn leeftijd (27) interessant om het verhaal van Albert Mol te leren kennen en heeeel herkenbaar wat er aan hedendaagse dingen voorbijkwamen.

Arno juli 2023

Mooie nummers, goede live band, goede samenzang. Mooie (synchrone) dans van 7 jonge jongens en heel goed spel van de hoofdrol speler Laus Steenbeeke die Albert Mol vertolkte. Frans Mulder had ook een mooie rol. En een goede afwisseling van vrolijke luchtige nummers en zwaardere nummers. Alles goed te verstaan en te volgen (dat gaat bij musicals nog wel eens mis). Een van de beste musicals die ik gezien heb. Zo niet de beste.

Mirella juli 2023

Prachtige voorstelling, humoristisch, ontroerend, geweldige liedjes, met pakkende teksten.

Wiebe juli 2023

Voorstelling was onderhoudend, humoristisch en vooral herkenbaar.

Renzo juli 2023

Ijzersterke voorstelling met een lach en een traan. Een goed script en prachtige muziek die echt weten te raken.

Neja juli 2023

Een voorstelling die er toe doet qua onderwerp. Alle spelers/zanagers/dansers waren fantastisch. Zo ook het geluid (nu eens niet zo keihard!), goed te verstaan. De muziek van Jan is, zoals altijd, mooi en toegankelijk. Alle teksten spot on! DEZE VOORSTELLING MOET HET LAND IN en wat mij betreft alle middelbare scholen langs.

Ronne juli 2023

Relevant thema, mooi in elkaar gezet met links naar deze tijd. Fantastisch gespeeld: geen zwakkere rollen, gewoon super sterk, hoofdrollen van west-end niveau.

Jaap juli 2023

Mooi verhaal, geweldig gespeeld, gezongen. Wij hebben genoten

Ton juli 2023

Helaas nog steeds actueel, maar heel gaaf gebracht. Zou TV registratie van moeten komen. Verdient het om breder vertoond te worden. Musicalawards waardig!

Wim juli 2023

Mooi thema, actueel in acceptatie van elkaar. duidelijke teksten, ook met de songs goed te verstaan, niet langdradig, prima tempo, goed woordgebruik , wisseling van de mol naar paradijsvogel visa versa goed , mooie muzikale begeleiding, voor relatief klein toneel mooie enscenering, creatief decor , creatieve "dansondersteuning op de vierkante meter" goede inleiding

Yvette juli 2023

Een erg mooie indrukwekkende voorstelling.

Gosse juli 2023

Ik vond de opbouw met de door elkaar lopende verhaallijnen vernuftig en toch helder. Ik vond de teksten heel duidelijk "uit het leven gegrepen", met herkenbare waarnemingen uit verleden en heden. De liedteksten waren vernuftig, met rijmen die volkomen natuurlijk klonken. De muziek was fijn, en goed gespeeld. Er werd geweldig gezongen en geacteerd. Er zat vaart in de voorstelling, er was humor en ontroering (traantjes). De (impliciete) boodschap was behartenswaardig. En wat fijn dat Albert Mol de eer krijgt die hem toekomt.

Jose juli 2023

Indrukwekkend, geestig, vaart in, gevoelig.

Marlene juli 2023

De voorstelling had alles: mooie zang, dans en humor. Het boeide van het begin tot het eind.

Kees juli 2023

echt prachtig

Helene juli 2023

Goed geschreven, goed in mekaar gezet, mooi decor, goed gecast en geweldig gespeeld.

Paul juli 2023

Origineel, boeiend en actueel

Harry juli 2023

Prachtige verhaallijn en geweldige cast

Jos juli 2023

Prachtig voorstelling Mooie verhaallijn Als transgender zijnde kon ik me helemaal vinden in de boodschap ( we zeggen me z’n alle ruimdenkend te zijn, helaas valt dat in de praktijk maar al te vaak tegen.

Helma juli 2023

Een kwalitatief heel goede voorstelling. Het acteerwerk, verhaal, de zang; alles was van topniveau. Enorm genoten!

Jose juli 2023

Het was fantastisch, prachtig gezongen door alle acteurs! Actueel verhaal wat interessant was en zich afspeelt in Amsterdam! Tehran’s om over na te denken.. a must see! I loved it!!

Michiel juli 2023

Mooi verhaal, goede cast, maatschappelijk relevant. Mooie muziek en teksten

Gert juli 2023

Fantastisch verhaal, mooie diepgang en erg grappige

Niniane juli 2023

Super goede voorstelling. Mooie muziek, mooie teksten. Goed thema. Meer van dit vernieuwde musicaltheater graag!! Zo moet de Nederlandse musical van nu zijn.

D. juli 2023

Wat een prachtige voorstelling. Zeer genoten. Van kippenvel naar een lach en een traan.

Ans juli 2023

Prachtige emotionele voorstelling

Monique juli 2023

Prachtige voorstelling, mooi verhaal, mooie boodschap, fantastische stemmen.

David juli 2023

Hele mooie voorstelling met een fantastische cast, prachtige muziek en een mooi, Nederlands verhaal. Echt een voorstelling die je nergens anders kan zien.

Koen juli 2023

Wat een prachtige, ontroerende voorstelling!

Erik juli 2023

Mooi, ontroerend, reeel, grappig, goed gezongen, geschiedenis die zich herhaalt. Op de eerste rij kon ik de individuele stemmen horen en de personages in de ogen kijken. Dat kwam binnen. Na de voorstelling op YouTube beelden van Albert Mol teruggekeken. Het was een kanjer met een groot hart die in zijn tijd ook werd gewaardeerd. Helaas ookherinnert als uitbundig. Doet hem tekort. Bedankt voor de mooie voorstelling.

Maria juli 2023

Goed verhaal,Goed gezongen en gespeeld door acteurs en muzikanten .

Ron juli 2023

Mooie vorm van 2 verhalen in 1 gevlochten veel herkenning van zowel het verleden als heden. Goede rolverdeling zeer goed vorm gegeven door het gehele team. Uiteraard voor de hoofdrollen een extra chapau. Wat een professionaliteit.

Hans J.C. juli 2023

perfecte voorstelling. Alles klopt. Timing, casting, belichting en uitvoering!!!

Corine juli 2023

Geweldig was het! Mooie boodschap, goed geacteerd, humor, goed gezongen! Fantastisch amusement!

Jacobus juli 2023

Goede mix van show, toneel en muziek! Veel gelachen, maar ook meerdere keren ontroerend!

Benien juli 2023

Fantastische musical, met inhoud, humor, ernst, maatschappij, historie en alle rollen door geweldige acteurs/dansers/zangers. Een musical zonder Good Guy of Bad Guy, maar met personages die echte mensen zijn en met wie je allemaal meeleeft.

Rinske juli 2023

Fantastisch gespeelde voorstelling. Belangrijk thema op een heel goede manier voor het voetlicht gebracht. Ontroerend, grappig en realistisch. Geweldige cast, zeker ook het ensemble. Muzikaal en vocaal van hoge kwaliteit. Jammer dat de muzikanten niet op een verhoging zaten zodat ze beter in beeld waren voor het publiek. Dat verdienden ze want ze vormden een wezenlijk onderdeel van de voorstelling.

Corry juli 2023

Alles klopte, de cast, inhoud en muziek. Heerlijk om dat vanaf de tweede rij zo goed te kunnen zien. Daarbij de fijne musicalnummers. Een van de beste originele musicals die we in tijden hebben gezien. Echt genoten.

Indira juli 2023

Komisch en met een actueel thema

Pfm juli 2023

Afwisselende voorstelling met goede balans tussen lichte en zware scenes. Met uitstekende acteurs en ensemble. Mooie muziek.

M. juli 2023

Mooie verhaallijn liep heel mooi door elkaar heen heden en verleden met alle problemen in het gay en jezelf kunnen zijn

Saskia juli 2023

Wat een ontroerend stuk, dat je daarnaast aan het denken zet. De cast speelde en zong prachtig, vooral de jonge Silyan Elkabatti

Jan-Willem juli 2023

Ontroerend. Verhaal zat slim in elkaar. Spreekt queer en straight aan. Prachtige rollen van Renée de Gruijl.

Anneke juli 2023

Alles was goed; het verhaal regie zang acteurs muziek. Er zat veel humor in maar ook ontroering. Topvoorstelling Alles was spot on.

Peter juli 2023

Actueel, leerzaam mooie combi van generaties

Brianne juli 2023

Ik vond het een prachtige voorstelling!

Maureen juli 2023

Geweldige acteurs/ zangers Goed om te zien dat jong talent de kans krijgt zich aan het publiek in deze voorstelling te presenteren. Zuiver gezongen. Teksten van Daniël Cohen zijn geweldig. Een prachtige voorstelling dat meer publiek verdient.

Ellen juli 2023

Prachtig! Hoe het thema is uiygewerkt, het spel, de muziek, boeiend van begin tot eind. Wauw!

Hans juli 2023

Inhoudelijk een top voorstelling, dans humor en de realiteit zijn erin verwerkt

Tamara juli 2023

Geweldige voorstelling op alle fronten!

N.J.M. juli 2023

Boeiend, actueel, reflectie, herkenning, talentvol, vlot

Lisette juli 2023

Sprankelende voorstelling die taboes en vooroordelen de revu laat passeren. Prachtige rollen, heel inclu