Ashton Brothers DeLaMar
Grandioos entertainment

de Volkskrant

Specials

Ashton Brothers

Brothers

de Volkskrant

Met hun gloednieuwe show Brothers brengen de Ashton Brothers een ode aan elkaar, aan de ‘tribe’ die ze samen vormen. Aan de hand van onverschrokken ‘visuele poëzie en absurdistisch variété’ (De Telegraaf) nemen ze je mee in hun oneindige universum. Een eigen kosmos van magie en muzikaliteit, met spectaculaire en hilarische halsbrekende toeren. Brothers is een verrassende kijk op de veerkracht van ons bestaan en van de planeet waarop we ronddolen. Dwars door fysieke grenzen van theater. Dwars door ruimte en tijd. Dwars door huid en haar, in een rechte lijn naar je hart.

Speeldata en tickets

Juni 2024

Di 18 jun 20:00
v.a. € 19,50
Koop tickets
Wo 19 jun 20:00
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€32,00 €27,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Cast

Friso van Vemde, Guyllaume Wibowo, Joost Spijkers, Niek Takens, Pim Muda, Timo Bakker

Creatives
Fotografie

Coert Buiting

Producent

Ashton Brothers B.V.

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur 1 uur 30 min. zonder pauze
Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.