Een rits te ver Fotografie Axel Drenth DeLaMar 1
Toneel

Een rits te ver 2.0

Joey Schalker, Marjolijn Touw, Arie Cupé e.a.

Deze topkomedie van Jon van Eerd is weer terug, en hoe! De nieuw geschreven versie Een rits te ver is nóg sneller, nóg grappiger en nóg hysterischer dan eerst. Jon van Eerd laat zich als tekstschrijver en regisseur weer van zijn beste kant zien, waarbij Joey Schalker voor het eerst in de huid van het bekende typetje Harrie Vermeulen duikt. We zien hoe iemand met een duivels plan bezig is om de camping van Harrie zwart te maken. De inspectie van de gemeente komt langs om stand van zaken op te nemen en Harrie en zijn dochter willen natuurlijk alles doen om deze strenge inspecteur in de watten te leggen. Maar wie van alle campinggasten is nou die inspecteur? Een rits te ver 2.0 is een dolkomische campingvoorstelling waarvan je nog dagenlang plezier zult hebben!

Speeldata en tickets

Januari 2025

Za 25 jan 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Zo 26 jan 15:00
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€35,00 €29,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Cast

Joey Schalker, Marjolijn Touw, Arie Cupé, Margo Dames, Dick Cohen e.a.


Creatives
Tekst en regie:

Jon van Eerd

Decorontwerp:

Marjolein Ettema

Kostuumontwerp:

Arno Bremers

Lichtontwerp:

Wannes van der Veer

Producent:

Pretpakhuis

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur:

Nog niet bekend

Achter de schermen

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.