Toneel Sonny Boy (1)
Afgelopen
Geeft nieuwe laag aan succesboek Sonny Boy

De Telegraaf

Toneel

Sonny Boy

Tarikh Janssen

Deze voorstelling stond op 27 en 28 maart in DeLaMar en is hier helaas niet meer te zien.

Bekijk onze andere voorstellingen.

Op zijn 37ste verjaardag probeert Waldy Nods, dan even oud als dat zijn vader is geworden, de herinneringen aan zijn ouders te ordenen. Rika en Waldemar Nods werden toen Waldy 14 jaar was door de Tweede Wereldoorlog uit zijn leven gerukt, waarna hij heen en weer werd geslingerd tussen Hollandse familieleden waar hij zich nooit thuis voelde. Nu probeert Waldy zijn basis te vinden in de verhalen over zijn ouders. Welk deel van hen zit in hem? In de monoloog Sonny Boy komen Rika en Waldemar Nods uit de magistrale roman van Annejet van der Zijl wederom tot leven, maar nu door de ogen van hun zoon. De zoon die ze nooit hebben zien opgroeien en niet konden beschermen. De zoon die zich door de schittering van hun afwezigheid moest zien te redden in een wereld waar hij niet altijd even welkom was.

Speeldata en tickets

Deze voorstelling is afgelopen.

1e rang 2e rang 3e rang
€29,50 €26,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Dit vinden onze bezoekers van deze voorstelling. Voorwaarden publieksreacties

Ingrid maart 2024

Nee

Anton maart 2024

Goede voorstelling en indrukwekkend spel

Patricia maart 2024

Heel knap spel van Tarikh. Mooi decor.

Helena maart 2024

Geweldige acteur die levensecht zijn verhaal op het toneel bracht De voorstelling raakte me diep Mijn inmiddels overleden man was Surinamer en ik Nederlandse en alles wat Tharick onder woorden bracht , was zo herkenbaar. Nog steeds…

Pieter maart 2024

Ik vond de voorstelling heel erg mooi en knap gedaan. De voorstelling heeft mij ook positief verrast want ik dacht eerst: 'dit wordt vast een saaie voorstelling omdat het een monoloog was en door één iemand wordt gespeeld'. Maar wat het niet saai maakte was dat Tarikh Janssen verschillende stemmen liet terugkomen van de andere personages die in het verhaal voorkwamen. Ook vond ik de afwisseling van het zwemmen erg mooi gedaan en vond ik het decor ook mooi gevonden en juist simpel en klein wat past bij de voorstelling. Ook vond ik het bijzonder knap dat hij de hele zaal stil kon krijgen en zelfs na de voorstelling merkte je aan de zaal dat ze er nog helemaal in zaten. chapeau voor Tarikh en de crew!

Sandra maart 2024

Prachtig mooi indrukwekkende voorstelling. Ik voelde de emotie! Knap staaltje acteerwerk voor een monoloog !! Heeft me gepakt!!

In de podcast van Theaterproducent Solo Stories gaat Dide Vonk in gesprek met Annejet van der Zijl en Manoushka Zeegelaar Breeveld, die respectievelijk het boek en de toneeltekst schreven. Beiden vertellen over het belang van het vertellen dit verhaal in de huidige tijd, wat het verhaal voor hen betekent en wat theaterbezoekers straks kunnen verwachten. Luister de podcast

Tekst

Manoushka Zeegelaar Breeveld

Regie

Benno Hoogveld

Muziek

Rik Ronner

Decorontwerp

Paul Boereboom

Kostuumontwerp

Glenn Hewitt

Lichtontwerp

Jasper Nijholt

Producent

Solo Stories

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur 1 uur 20 min. zonder pauze

Achter de schermen

Optredens in Café DeLaMar

In een gezellige huiskamersfeer kun je genieten van heerlijke drankjes, borrel bites en livemuziek. Onderstaande artiest(en) zijn na deze voorstelling in het café te zien.
Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.