Blind Date 2 Fotografie Annemieke van der Togt DeLaMar
Musical

Ja, ik wil!

Brigitte Heitzer, Freek Bartels en Paul Groot

Na het grote succes van de musical Blind Date zijn Bob en Jenny terug! De twee leerden elkaar kennen door bemiddeling van het bureau Blind Date, maar in de musical comedy Ja, ik wil! volgen we hen van het aanzoek tot aan de huwelijksnacht. En omdat het regelen van een huwelijk niet eenvoudig is, besluiten Bob en Jenny de organisatie in handen te leggen van weddingplanner Koos. Terwijl Koos op het hysterische af bezig is met het organiseren van de perfecte bruiloft, confronteert hij het stel ook met belangrijke vragen rondom het huwelijk. Wat zegt een huwelijk nog in een tijd waarin volslagen vreemden met elkaar trouwen op tv om drie weken later weer te scheiden? Wat zegt een huwelijk over de liefde? En dan die duizend en één beslissingen: trouwen in het wit of niet? Wie nodig je uit en wie wel? Ja, ik wil! is een hilarische en herkenbare voorstelling over alles wat met trouwen te maken heeft.

Blind Date

Ja ik wil!-voorganger Blind Date won maar liefst drie Musical Awards; voor Beste script en dialogen (Allard Blom), Beste vrouwelijke hoofdrol (Brigitte Heitzer) en Beste nieuwe oorspronkelijke Nederlandse musical. Ook verschijnt Blind Date in oktober 2024 als film van regisseur Johan Nijenhuis in de bioscoop.

Speeldata en tickets

Maart 2025

Za 1 mrt 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Zo 2 mrt 15:00
v.a. € 19,50
Première
Koop tickets

Juni 2025

Vr 6 jun 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Za 7 jun 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Zo 8 jun 14:30
v.a. € 19,50
Matinee
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€37,50 €29,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Cast

Brigitte Heitzer, Freek Bartels en Paul Groot


Creatives

Regie:

Joep Onderdelinden

Fotografie:

Annemieke van der Togt

Producent:

De Theater BV

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur 2 uur 5 min. incl. pauze

Ontmoet de cast

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.