Jazz & Vrijheidsfestival DeLaMar (1)
Concert

Keti Koti Galaconcert

Jeangu Macrooy, Kenny B., Denise Jannah, Jörgen Raymann, Jazz Orchestra of the Concertgebouw e.a.

Op maandag 1 juli is het Keti Koti: een bijzondere dag waarop we de afschaffing van de slavernij herdenken en vieren. Het Keti Koti Galaconcert is daar in de avond dé feestelijke afsluiting van. Met een all-star line-up van artiesten met wortels in Suriname blikken we terug naar het gezamenlijke koloniale verleden, maar kijken we aan de hand van soul, jazz, pop en reggae ook naar de toekomst. Zo is er muziek van artiesten als Jeangu Macrooy, Kenny B., Denise Jannah en het Jazz Orchestra of the Concertgebouw. De presentatie van deze muzikale avond is in handen van Jörgen Raymann.

Jazz & Vrijheid festival

Tijdens het Jazz & Vrijheid festival herdenken en vieren we de afschaffing van de slavernij, en zetten we muziekculturen en artiesten met wortels in Curaçao en Suriname in de spotlight. Andere onderdelen van dit festival zijn het concert Stobá di Kòrsou en Akono: een familieconcert.

Speeldata en tickets

Juli 2024

Ma 1 jul 20:00
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Ma 1 jul 20:00
Koop tickets
Gouden rang 1e rang 2e rang 3e rang
€32,50 €27,50 €24,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Jazz is onlosmakelijk verbonden met vrijheid. Vrijheid van expressie, om te innoveren én om te improviseren. Maar jazz is ook verbonden aan bevrijding van onderdrukking. Er is geen andere muzieksoort die zo belangrijk is geweest voor de emancipatie van Afro-Amerikanen als jazz. Met het Jazz & Vrijheid festival zoomen we daarom in op muziek als onderdeel van een constant voortdurende strijd om vrijheid en gelijkheid. Op de eerste uitverkochte editie van het Jazz & Vrijheid Festival maakten onder anderen Shirma Rouse, Kris Berry, Ronald Snijders, Humphrey Campbell, Jeannine La Rose & Pink Oculus hun opwachting. Tijdens deze tweede editie van het Jazz & Vrijheid festival in DeLaMar krijgt muziek wederom de vrije ruimte.

Producent

NiNsee, DeLaMar en het Jazz Orchestra of the Concertgebouw

Mede mogelijk gemaakt door: het Mr. August Fentener van Vlissingen Fonds, Mondriaan Fonds, Fonds Podiumkunsten en Amsterdams Fonds voor de Kunst.

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.