DOEK! Liz Snoijink en Porgy Franssen Fotografie Cornelie Tollens DeLaMar
Toneel

Doek!

Liz Snoijink en Porgy Franssen

Maria Goos’ klassieker Doek! won in 2011 de prestigieuze Toneel Publieksprijs en is nu terug in het theater met Liz Snoijink en Porgy Franssen! Zij spelen de acteurs Lies Oorthuizen en Richard Berkhove, die elkaar op het toneel altijd tot grote hoogte weten te stuwen. Buiten het podium heeft een destructieve kant hun liefde echter in de weg gestaan, waardoor ze elkaar uit het oog verliezen. Maar als meerdere tegenspeelsters van Richard hun rol teruggeven in een gepland toneelstuk, wordt Lies ingevlogen om de voorstelling van een voortijdige dood te redden. De chemie tussen de twee werkt nog steeds, en niet alleen op het toneel… Doek! is een schurende komedie over echt en onecht op het toneel, in de kunst en in de liefde. Voor elke acteur een uitdaging om te spelen.

Speeldata en tickets

November 2024

Za 2 nov 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Zo 3 nov 14:30
v.a. € 19,50
Matinee
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€32,50 €27,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Tekst:

Maria Goos

Regie:

Jan-Paul Buijs

Producent:

Kik Productions

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.