Wat mijn man niet weet Fotografie buroRuSt + BenningGladkova DeLaMar 2
Toneel

Wat mijn man niet weet

Victoria Koblenko, Birgit Schuurman en Puck Pomelien Busser

Is je man wel te vertrouwen? En hoe zit dat met je beste vriendinnen? Deze vragen staan centraal in de spannende vriendinnencomedy Wat mijn man niet weet. Hier zien we hoe drie voormalige jeugdvriendinnen elkaar weer opzoeken, om vragen uit het verleden én uit het heden te beantwoorden. Wat is er al die jaren geleden precies gebeurd? Willen ze nog steeds hun geheimen met elkaar delen? En was dat ene ongeluk wel echt een ongeluk? In hilarische en herkenbare scènes transformeren Victoria Koblenko, Birgit Schuurman en Puck Pomelien Busser van jong naar oud, terwijl een ijzingwekkende whodunit zich ontwikkelt. Beetje bij beetje wordt duidelijk wie te vertrouwen is, en vooral, wie niet…

Speeldata en tickets

Januari 2025

Do 16 jan 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Vr 17 jan 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€34,50 €27,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Tekst

Bart van den Donker

Regie:

Stephanie Louwrier

Decorontwerp:

Robin Vogel

Fotografie campagnebeeld:

buroRuSt en Benning & Gladkova

Producent:

Fine Label

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur 1 uur 30 min. zonder pauze

Ontmoet de cast

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.