The Last Five Years DeLaMar
Musical

The Last Five Years

NANOEK

Na de succesvolle off-Broadway productie en de film met Anna Kendrick en Jeremy Jordan komt The Last Five Years naar Nederland! De nieuwe versie van deze intieme en eigenzinnige musical, geschreven en gecomponeerd door Jason Robert Brown, vertelt het verhaal van twee New Yorkers die in vijf jaar tijd van hevige liefde naar een break-up bewegen. Actrice Cathy probeert haar plekje te veroveren in de theaterwereld, terwijl haar vriend Jamie zijn eerste boek publiceert en op de rand van groot succes staat. We volgen Jamie’s verhaal in chronologische volgorde, terwijl we Cathy’s verhaal juist achterstevoren beleven vanaf het einde van hun turbulente relatie. Deze twee paden kruisen elkaar slechts één keer, op hun bruiloft…

5 Musical Awards

The Last Five Years-producent NANOEK werd eerder door Trouw omschreven als ‘precies wat de musicalwereld nodig heeft'. Met hun vorige voorstelling Melk won deze nieuwe producent maar liefst 5 Musical Awards, waaronder Beste kleine musical.

Oktober 2024

Wo 2 okt 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Do 3 okt 20:30
v.a. € 19,50
Première
Koop tickets
Wo 23 okt 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Do 24 okt 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€26,50 €22,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Tekst en muziek:

Jason Robert Brown

Vertaling:

Judith Boesen

Regie:

Anouk Beugels en Suzanne Heijdra

Choreografie:

Cody Schuitemaker

Foto:

Liza Kollau

Producent:

NANOEK

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.