The Francis and Dominic Show Fotografie Mark Engelen DeLaMar 1
Muziektheater

The Francis and Dominic Show

Francis van Broekhuizen en Dominic Seldis

Wat krijg je als je de populairste en meest hilarische sopraan combineert met de charmantste en grappigste Britse contrabassist? Een vermakelijke muzikale show vol glitter en glamour, waarin je een kijkje krijgt in het backstage leven van Francis van Broekhuizen en Dominic Seldis en kan genieten van een verbluffend concert! The Francis & Dominic Show zit vol met persoonlijke verhalen, populaire muziek, liedjes en publieksparticipatie. Verhalen over opera, dirigeren, grote orkesten en wie de meeste BN’ers in zijn telefoon heeft staan, passeren allemaal de revue. Via hun favoriete muziek leer je een andere kant kennen van deze klassieke supersterren!

Speeldata en tickets

April 2025

Zo 13 apr 14:00
v.a. € 22,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Zo 13 apr 14:00
Koop tickets
Gouden rang 1e rang 2e rang 3e rang
€49,50 €44,50 €37,50 €22,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.