Supergaande Live DeLaMar
Specials

Supergaande Live

Nesim, Qucee, Fraasie en Ta Joela

Supergaande is een waar begrip binnen de Nederlandse popcultuur. Met meer dan 800.000 abonnees op Youtube en ruim 2 miljoen volgers op TikTok, zijn ze een van de grootste entertainmentkanalen van Nederland. Maar Nesim, Qucee, Fraasie en Ta Joela gaan hun vertrouwde omgeving van het internet inruilen voor het toneel... Supergaande gaat namelijk de theaters in! Het bekende viertal neemt hun succesvolle formats als ‘Supergaande Freestyle’ en ‘Accepteer de Punchline’ gewoon mee het podium op. Verwacht een show vol humor, muziek, improvisatie en heel veel interactie met het publiek. Een unieke kans voor alle fans om hun online helden en favoriete formats eindelijk eens live te zien!

Speeldata en tickets

Januari 2025

Wo 8 jan 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Do 9 jan 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€29,50 €24,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Producent: Senf Theater

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.