Rob Kemps Hemel op aarde Fotografie Floris van Bergen DeLaMar 1
Specials

Rob Kemps

Hemel op aarde

Rob Kemps is televisiemaker, zanger van Snollebollekes, bekend van tv-programma Chansons en groot fan van Frankrijk. Hij is verliefd op haar taal, muziek en vooral op Parijs, waar hij als 24-jarige woonde. Dagelijks bezocht hij toen de begraafplaats Père-Lachaise. Een betoverende plek van de stad; de hemel op aarde. In zijn nieuwe theatervoorstelling neemt Rob je als ervaren gids mee langs de mooiste graven en deelt hij de bijzondere levensverhalen van bekende én onbekende mensen. Van Jim Morrison naar Edith Piaf en van de uitvinder van de moonwalk tot de schrijver die dagelijks zijn kreeft uitliet. Reis met Rob mee, naar de hemel op aarde.

Speeldata en tickets

April 2025

Do 24 apr 20:00
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Do 24 apr 20:00
Koop tickets
1e rang 2e rang 3e rang
€29,50 €24,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Regie: Diederik van Vleuten

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.