Remko Vrijdag Fotografie Scala Photography DeLaMar
Cabaret

Remko Vrijdag

Vrijdag Doemsdag

Het moest er natuurlijk een keer van komen: Remko Vrijdag gaat solo! Hij deed al eerder een triootje; met De Vliegende Panters, en een duo; met Martine Sandifort. Hij speelde in films, series en voorstellingen als Charlie and the chocolate factory en Murder on the Orient Express, maar waarom het toneel delen als je zelf zoveel kunt en nog meer te vertellen hebt? In Vrijdag Doemsdag doet Remko vanuit de zeer nabije toekomst verslag van de wereld na een grote ramp. De mensheid is uitgestorven en Remko is op de een of andere manier de enige overlevende. Hoe solo wil je het hebben? Vrijdag Doemsdag is een post apocalyptische tragikomedie waarin imitaties, zang, comedy en drama zich razendsnel afwisselen. Ambitieus, diep, retegrappig en Remko’s meest persoonlijke programma tot nu toe.

Speeldata en tickets

Maart 2025

Wo 12 mrt 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Do 13 mrt 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€29,50 €24,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.