Familievoorstelling Rapunzel De Musical Fotografie Wim Lanser (12)
Jeugd

Rapunzel de Musical (4+)

Sita Vermeulen e.a.

Nadat Belle en het beest en Assepoester in 2022 en 2023 de Musical Award voor ‘beste familiemusical’ wonnen, komt Van Hoorne Entertainment nu met Rapunzel de Musical! Rapunzel is een nieuwsgierige prinses met prachtige lange, magische haren die alleen kunnen worden geknipt met de speciale gouden schaar. Op zoek naar een kapper die in bezit is van een gouden schaar komt Rapunzel kappersknecht Tobias tegen. Hij is op slag verliefd. Maar dan wordt Rapunzel ontvoerd door een molenaarszoon. Zal het Tobias lukken om haar te vinden? En komen haar lange haren misschien toch nog van pas? Rapunzel de Musical is een heerlijke familievoorstelling vol betoverende liedjes, schitterende kostuums, een groots decor en natuurlijk een flinke dosis humor!

Sprookjesverkleedwedstrijd

Kom verkleed naar het theater en meld je aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd! De mooiste creatie wordt beloond met een sprookjesachtige prijs. Ook kun je na de voorstelling alle acteurs in het echt ontmoeten tijdens een uitgebreide meet & greet in de foyer.

Speeldata en tickets

Juni 2024

Zo 9 jun 13:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Zo 9 jun 16:00
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€ 26,50 € 22,50 € 19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Let op: ook voor kinderen die op schoot worden gehouden dient een ticket te worden gekocht.

Cast

Sita Vermeulen, Stijn Mac Gillavry, Aron Bruisten, e.a.

Creatives
Regie

Bas Groenenberg

Producent

Van Hoorne Studios

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur

Nog niet bekend

Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.