Oxygen Delusion 2.0 DeLaMar
Dans

Oxygen

Delusion 2.0 – The Final Chapter

Ze wonnen het tv-programma Dance As One, kregen de Golden Buzzer tijdens France Got Talent en behaalden in 2020 de finale van de Amerikaanse talentenjacht World of Dance: dansgezelschap Oxygen! Onder leiding van de jonge choreograaf Jennifer Romen gaan ze met Delusion 2.0 – The Final Chapter verder waar hun eerdere voorstelling Delusion eindigde. Het personage wat we eerst volgden op weg van adolescentie naar volwassenheid, staat in deel twee oog in oog met haar grootste tegenpool. Is het een tegenstander waar ze van moet winnen, of een deel van zichzelf dat ze moet leren accepteren en zelfs omarmen? Aan de hand van blacklight, schaduwspel, projecties en indrukwekkende choreografieën worden er allerlei ongrijpbare illusies opgewekt. Laat je betoveren door een adembenemende nieuwe vorm van theater: een mix tussen dans en illusie!

Jennifer Lopez is fan

Tijdens tv-programma World of Dance was wereldster Jennifer Lopez laaiend enthousiast over Oxygen-choreograaf Jennifer Romen. “Ik voelde hoe je zorgde dat iedereen elke beweging goed zou doen. Het was perfectie!”

Speeldata en tickets

April 2025

Wo 23 apr 20:00
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Wo 23 apr 20:00
Koop tickets
1e rang 2e rang 3e rang
€27,50 €24,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Choreograaf:

Jennifer Romen

Muziek:

Subp Yao

Producent:

Senf Theaterproducties

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.