Opvliegers Girls on Fire 2 Fotografie Willem van Walderveen DeLaMar
Muziektheater

Opvliegers: Girls on Fire 2

Lone van Roosendaal, Linda Wagenmakers en Hilke Bierman

Na een seizoen uitverkochte zalen vol meezingende en -dansende dames komen vriendinnen Lone van Roosendaal, Linda Wagenmakers en Hilke Bierman terug met Opvliegers: Girls on Fire 2! Een fonkelnieuwe show met bekende hits die elke vrouw kan meezingen, afgewisseld met herkenbare en ontroerende verhalen. Want hoe vieren de vrouwen dat ze 50+ zijn? Vindt Hilke haar innerlijke zen master, of komt ze toch meer tot rust met een bak chocolade-ijs? Hoe blijft Linda zo bij de tijd, terwijl Lone al blij is als ze een foto kan versturen met haar telefoon? Vindt Lone écht dat 50 het nieuwe 30 is? En denkt haar lichaam er ook zo over? Of had ze toch beter de kosten van haar beautygeheim in een tweede huis op Ibiza kunnen investeren? Opvliegers: Girls on Fire 2 is een heerlijk swingend vriendinnenuitje, waar opvliegers en hilariteit hand in hand gaan!

Speeldata en tickets

Februari 2025

Wo 26 feb 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Do 27 feb 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Vr 28 feb 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€32,50 €27,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Regie:

Joep Onderdelinden

Fotografie:

Willem van Walderveen

Producent:

REP Entertainment

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur 1 uur 30 min. zonder pauze
Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.