Nieke Plas Medeplichtig Fotografie Ali Mousavi DeLaMar (1)
Cabaret

Nienke Plas

Medeplichtig

Met meer dan 600.000 volgers op Instagram en 300.000 abonnees op YouTube weet Nienke Plas een groot publiek aan het lachen te maken, maar live in het theater is ze natuurlijk het allerleukst! In haar nieuwe theatershow Medeplichtig vraagt Nienke zich af hoe crimineel een mening eigenlijk is. Wanneer ben je echt een bedreiging voor de maatschappij? Nienke Plas durft eerlijk toe te geven dat ze zelf vaak genoeg schuldig is geweest aan een collectieve f#ck-up. Maar die ‘stond-erbij-en-keek-ernaar’-mentaliteit van anderen, daar mag het nu weleens klaar mee zijn. Nienke maakt jou medeplichtig aan haar gedachtes door alles met je te delen!

Speeldata en tickets

Januari 2025

Za 25 jan 20:00
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Za 25 jan 20:00
Koop tickets
1e rang 2e rang 3e rang
€32,50 €27,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.