Lale Gül Ik ben vrij Fotografie Annaleen Louwes DeLaMar
Specials

Lale Gül

Ik ben vrij

Tijdens het theatercollege Ik ben vrij interviewt NRC-redacteur Sheila Kamerman schrijver en columnist Lale Gül over haar leven als afvallige en tegelijkertijd succesvol schrijver. Drie jaar na haar daverend succesvolle debuutroman Ik ga leven, een roman over haar jeugd in een strenggelovig moslimgezin, blikt Lale terug op de eerste jaren van haar nieuwe leven. Dat nieuwe leven heeft haar succes, prijzen, steun, nieuwe ontmoetingen, vriendschappen, en vooral vrijheid gebracht. Maar tegelijkertijd is ze bedreigd en wordt ze uitgekotst door haar familie, vrienden van vroeger, de moslimgemeenschap en zelfs haar zusje. Op het podium is Lale openhartig en beantwoordt zij vragen van geïnteresseerden, mede-afvalligen en twijfelaars. 

Speeldata en tickets

November 2024

Vr 8 nov 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Vr 8 nov 20:30
Koop tickets
1e rang 2e rang 3e rang
€27,50 €24,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Producent: Twist Agency

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.