Jeangu Macrooy Bill Withers DeLaMar
Concert

Jeangu Macrooy & Jazz Orchestra of the Concertgebouw

Lean on Me: A Tribute to Bill Withers

Het Jazz Orchestra of the Concertgebouw (JOC) en Jeangu Macrooy slaan de handen ineen voor een eerbetoon aan de legendarische soulzanger en songwriter Bill Withers. Withers, die overleed in 2020, is bekend van all-time klassiekers als Lean On Me, Ain't No Sunshine, Grandma's Hands, en Lovely Day. Jeangu Macrooy kijkt er naar uit om deze en andere songs te vertolken bij Lean on Me: A Tribute to Bill Withers. “Als er één artiest is aan wie ik een ode zou willen brengen, is het wel Bill Withers”, aldus Jeangu. “Als songwriter en artiest sta ik op zijn schouders; zijn muzikale erfenis is ongeëvenaard!" Ook voor de musici van het JOC is Withers een grote inspiratie. In nieuwe bigband-arrangementen worden de musici van het wereldberoemde orkest uitgedaagd om het beste van zichzelf te geven en via improvisatie nieuwe lagen van betekenis toe te voegen aan dit invloedrijke oeuvre. Het belooft een onvergetelijke muzikale avond te worden!

Speeldata en tickets

Februari 2025

Za 15 feb 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Za 15 feb 20:30
Koop tickets
1e rang 2e rang 3e rang
€32,50 €27,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Muzikanten:

Jazz Orchestra of the Concertgebouw o.l.v. Willem Friede, Jeangu Macrooy

Producent:

Jazz Orchestra of the Concertgebouw

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.