Jay Francis met Catastrofe Fotografie Koen Kruchten DeLaMar
Cabaret

Jay Francis

Catastrofe

Jay Francis, vroeger bekend onder zijn alias Tisjeboy Jay, is terug in het theater met een nieuwe show! Jay is een tikkeltje grofgebekt, maar heeft een optimistische kijk op het leven. Zijn drijfveer is dan ook om deze positiviteit te verspreiden in een vaak nogal negatieve wereld. Want stel dat de wereld vergaat, wat doen we dan? Staan we op, of blijven we liggen? Vinden we rust in de onrust, of wordt het één grote catastrofe? Laat je verrassen door Jay’s nieuwe show Catastrofe. Een echte must-see voorstelling, vol humor, inspiratie en positiviteit.

Speeldata en tickets

Mei 2024

Wo 29 mei 20:00
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Wo 29 mei 20:00
Koop tickets
1e rang 2e rang 3e rang
€ 29,50 € 24,50 € 19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Fotografie

Koen Kruchten

Producent

PUURee

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.