De Kleine Zeemeermin Natascha Fotografie Nick van Ormondt & Van Hoorne Studios DeLaMar 1
Jeugd

De Kleine Zeemeermin (4+)

Natascha Molly e.a.

De meest spetterende sprookjesmusical voor de hele familie, vol prachtige muziek, decors en natuurlijk een flinke spat humor!  Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen, woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende haren en schitterende stem is ze het lievelingetje van haar vader, Koning Triton. Bij een hevige storm redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van een zinkend schip. Ze wordt op slag verliefd en wil niets liever dan bij hem zijn, maar zij woont in de zee en hij op het land! Twee komische zeewezens bieden hulp aan, maar alleen in ruil voor haar stem… Zal het de Kleine Zeemeermin lukken de prins ooit weer te zien? De sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Studios werden in 2022 en 2023 bekroond met de Musical Award voor Beste Familiemusical; De Kleine Zeemeermin belooft net zo’n onvergetelijke ervaring te worden!

Verkleedwedstrijd en meet & greet

Maak jouw bezoek extra magisch door verkleed naar de voorstelling te komen! Meld je in het theater aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd en maak kans op een betoverende prijs. Daarnaast kun je na de voorstelling alle helden uit de show ontmoeten tijdens een meet & greet in de theaterfoyer.

Speeldata en tickets

Februari 2025

Zo 2 feb 13:00
v.a. € 19,50
Koop tickets
Zo 2 feb 15:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€26,50 €22,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Cast

Natascha Molly, Wesley Florijn, Stijn Mac Gillavry, e.a.

Regie:

Bas Groenenberg

Fotografie:

Nick van Ormondt

Producent:

Van Hoorne Studios

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur 1 uur 15 min. zonder pauze
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.