De Joardy Show Fotografie Ashley Röttjers DeLaMar 1
Cabaret

De Joardy Show

Jim Deddes

Jim Deddes brengt het volledige Joardy-universum tot leven in het theater! De Joardy Show staat garant voor een avond met geliefde personages als Harco en Brian Rompoe, zwaar ongefilterd privémateriaal van Jim en comedyworkshops van Oscar Aerts (GTST, Costa!). Jim Deddes zette eerder samen met regisseur Jan Hulst Joardy Film op; een platform vol sketches dat uitgroeide tot een heus YouTube-fenomeen. In samenwerking met de VPRO maakten Jim en Jan drie seizoenen van de webserie Joardy Season, welke in 2019 de Zilveren Niphowschijf won. Uit het juryrapport: “Je kunt veel theorieën op de humor van Joardy loslaten in een poging de genialiteit ervan te duiden. Gewoon kijken werkt sneller. En hoe vaker je het ziet, hoe leuker het wordt.” En dat kun jij nu live ervaren…

Speeldata en tickets

Juni 2024

Wo 26 jun 20:00
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Wo 26 jun 20:00
Koop tickets
1e rang 2e rang 3e rang
€27,50 €24,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Cast

Jim Deddes en Oscar Aerts

Creatives

Tekst:

Jim Deddes en Jan Hulst

Regie:

Jan Hulst

Muziek:

Nick Putman

Fotografie headerbeeld:

Ashley Röttjers 

Producent:

More Theater Producties

Zaal Wim Sonneveld zaal
Duur 1 uur 15 min. zonder pauze

Achter de schermen

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.