Casa Mia DeLaMar (1)
Muziektheater

Casa Mia

Isa Hoes, Peggy Vrijens e.a.

Ervaar ‘la dolce vita’ in Casa Mia! In deze vlijmscherpe muzikale komedie reizen Lynn en haar dochter Kyra samen af naar Taormina op Sicilië, om een plan te maken voor de erfenis van oma: de vakantievilla Casa Mia. Moeder en dochter zijn de afgelopen jaren uit elkaar gegroeid, maar hopen dat de zon, de pasta en de afwikkeling van oma’s testament hun band weer versterkt. Ze rekenen alleen niet op een boel oud zeer, een onuitgenodigde zus én een plots oplaaiende bosbrand. Samen met een bemoeizuchtige makelaar worden ze van de buitenwereld afgesloten. Dan is er nog maar één optie: de fles limoncello en álle beerputten wagenwijd open! Casa Mia belooft hét vriendinnenuitje van het seizoen te worden, vol Italiaanse muziek, familieperikelen en onverwachte wendingen. 

Speeldata en tickets

Februari 2025

Wo 19 feb 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Do 20 feb 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Vr 21 feb 20:30
v.a. € 19,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€34,50 €27,50 €19,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Cast

Isa Hoes, Peggy Vrijens, Teunie de Brouwer, Joe Sinduhije

Creatives
Tekst:

Lucas de Waard

Regie:

Xander van Vledder

Decorontwerp:

Michiel Voet

Kostuumontwerp:

Daphne de Winkel

Lichtontwerp:

Bart van den Heuvel 

Producent:

Bos Theaterproducties

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur:

Nog niet bekend

Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.