Murder on the Nile 1 Fotografie Willem van Walderveen DeLaMar
Toneel

Agatha Christie’s Murder on the Nile

Stanley Burleson, Rick Engelkes / Wilbert Gieske e.a.

Na het succes van The Mousetrap en Murder on the Orient Express is het nu tijd voor Murder on the Nile! Een schilderachtig moordmysterie georkestreerd door de ‘Grand Dame of suspense’ zelf: Agatha Christie. Wanneer er in het holst van de nacht een levenloos lichaam gevonden wordt aan boord van een romantische cruise, staan alle passagiers op scherp. De spanning stijgt als Canon Pennefather te dicht bij de waarheid komt en op het punt staat om een schokkende onthulling te doen… Wie blijft er met zijn hoofd boven water? En wie gaat ten onder aan zijn eigen leugens? Murder on the Nile is een eigentijdse whodunit waarbij je als bezoeker wordt meegenomen op een intrigerende reis vol spanning, passie en onverwachte wendingen. Ontmasker jij de moordenaar voordat het schip de haven bereikt?

Speeldata en tickets

Maart 2025

Di 18 mrt 20:30
v.a. € 22,50
Koop tickets
Wo 19 mrt 20:30
v.a. € 22,50
Koop tickets
Do 20 mrt 20:30
v.a. € 22,50
Koop tickets
Vr 21 mrt 20:30
v.a. € 22,50
Koop tickets
Za 22 mrt 20:30
v.a. € 22,50
Koop tickets
Rolstoelplaats boeken?
Neem contact op
Met meer dan 16 personen?
Reserveer hier
Meerdere speeldata
Bekijk
1e rang 2e rang 3e rang
€42,50 €34,50 €22,50

Per boeking worden er €5,00 transactiekosten berekend. Bij boekingen van 1 ticket zijn de transactiekosten €3,50. Het toesturen van e-tickets is gratis, voor postverzending hanteren wij een tarief van €4,20.

Cast

Stanley Burleson, Anne de Blok, Rick Engelkes / Wilbert Gieske (delen een rol), Doris Baaten, Sjoerd Spruijt, Jeske van de Staak, Alexander Schuitema, Julia Lammerts, Lotte van der Made en Silyan El Kattabi

Creatives
Regie:

Jasper Verheugd

Fotografie:

Willem van Walderveen

Producent:

REP Entertainment

Wij willen dat iedereen zich thuis voelt in DeLaMar. Daarom is er op vrijdag 21 maart om 20.30 uur een uitvoering van Agatha Christie’s Murder on the Nile die ook geschikt is voor mensen met een visuele beperking. Meer informatie

Zaal Mary Dresselhuys zaal
Duur 2 uur 5 min. incl. pauze
Borrelarrangement (1)

Borrelarrangementen

Zowel voor als na de voorstellingen kun je in de mooie foyers van DeLaMar heerlijk borrelen. Heb je in de pauze of na de voorstelling zin in een hapje en drankje, maar sta je liever niet in de rij voor de bar? Reserveer dan van tevoren een borrelarrangement. Onze medewerkers zetten dit graag voor je klaar in één van onze foyers.

Meer informatie
Accepteer marketingcookies

om de video te kunnen bekijken.